Profiteroles o lioneses*
segons la recepta del "Sabors"
Pasta
150 gr de farina
75 gr de mantega o margarina
250 ml d'aigua
4 ous batuts
2 culleretes de sucre de vainilla
un pessic de sal
Salsa de xocolata
200 gr de xocolata
200 ml de crema de llet
Farcit
500 ml de gelat de vainilla
Preparació
Greixar lleugerament la safata del forn.
Preparar la farina ben fina en un bol.
Posar la mantega, l'aigua, sal i sucre en una cassola.
Posar-ho a bullir lleugerament, i afegir tota la farina de cop.
Remenar-ho fins formar una pasta que deixi els costats de la cassola nets.
Deixar-ho refredar una mica
Barreja i deixa que es refredi.
Cocció
Posar-ho al forn a 220 graus durant 20 minuts fins que estiguin ben seques i cruixents
* tal com ho entén l'Oriol
Vacaciones, descanso
-
Calor, agobio, prisas..., todo eso desaparece en cuanto empezamos el
primer minuto de nuestras vacaciones, aunque a decir verdad según el tipo
de “descans...
Fa 3 setmanes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada