diumenge, 10 de febrer del 2008

Tortillas mexicanas

Tortillas mexicanas

Per a 6 persones


Ingredients

  • 200 gr de farina de blat

  • 200 gr de farina de panís, Maizena. (175 gr posava al llibre)

  • 500 ml d'aigua (3 tasses d'aigua)

  • 2 culleradetes de sal

  • oli per fregir


Preparació

Preneu en un recipient la farina i la sal, i ho barrejeu amb l'aigua. Jo ho preparo amb la maquina de pastar i vaig afegint l'agua rapidament, a mesura que ho necessita.

Calenteu una paella amb unrajolí d'oli, per a fregir. Preneu un cullerot del líquid, aprox 100 ml i ho tireu a la paella, feu un petit canvi de costat

Les treieu i les deixeu refredar.

Prepareu una mica d'amanida tallada petita, amb enciam, tonyina, tomàquet, grans de panís, pastanga, cogombre, olives sense pinyol, etc.

Posueu al centre i enrolleules. Presenteu-ho amb gràcia