Tortillas mexicanas
Per a 6 persones
Ingredients
200 gr de farina de blat
200 gr de farina de panís, Maizena. (175 gr posava al llibre)
500 ml d'aigua (3 tasses d'aigua)
2 culleradetes de sal
oli per fregir
Preparació
Preneu en un recipient la farina i la sal, i ho barrejeu amb l'aigua. Jo ho preparo amb la maquina de pastar i vaig afegint l'agua rapidament, a mesura que ho necessita.
Calenteu una paella amb unrajolí d'oli, per a fregir. Preneu un cullerot del líquid, aprox 100 ml i ho tireu a la paella, feu un petit canvi de costat
Les treieu i les deixeu refredar.
Prepareu una mica d'amanida tallada petita, amb enciam, tonyina, tomàquet, grans de panís, pastanga, cogombre, olives sense pinyol, etc.
Posueu al centre i enrolleules. Presenteu-ho amb gràcia
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada