Bacallà amb mel
4 persones
35 minuts
Ingredients:
- 800 g. de bacallà
- 1/2 L d'oli
- 200 g. de farina
- canyella en rama
- 2 tasses de cafe plenes de mel
- 1 fulla de llorer
- 1/4 L d'aigua
- julivert
- sal
- Colloqueu el bacallà amb la pell cap amunt en una cassola, cobert d'aigua, amb la fulla de llorer, la canyella en rama i el julivert. Deixeu-ho coure sense que l'aigua bulli, uns minuts, fins que es faci l'escuma blanca.
- Traieu el bacallà i poseu-lo en una safata amb un tovalló per tal d'escórrer-lo. Deixeu-lo refredar. 3.Talleu-lo a tires d'un dit d'amplada, més o menys.
- Prepareu una pasta amb l'aigua, la farina i la mel; ha de quedar una pasta lleugera, ni clara ni espessa, que vagi bé per cobrir.
- Enfarineu el bacallà tallat (amb una mica de farina que haureu reservat) i tot seguit passeu-lo per la pasta preparada.
- En una paella al foc amb l'oli no gaire calent, fregiu-lo.
- Serviu immediatament després de treure'l del foc.


Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada