diumenge, 10 de febrer del 2008

Bacallà amb mel

Bacallà amb mel


4 persones
35 minuts

Ingredients:

  • 800 g. de bacallà
  • 1/2 L d'oli
  • 200 g. de farina
  • canyella en rama
  • 2 tasses de cafe plenes de mel
  • 1 fulla de llorer
  • 1/4 L d'aigua
  • julivert
  • sal
  1. Colloqueu el bacallà amb la pell cap amunt en una cassola, cobert d'aigua, amb la fulla de llorer, la canyella en rama i el julivert. Deixeu-ho coure sense que l'aigua bulli, uns minuts, fins que es faci l'escuma blanca.
  2. Traieu el bacallà i poseu-lo en una safata amb un tovalló per tal d'escórrer-lo. Deixeu-lo refredar. 3.Talleu-lo a tires d'un dit d'amplada, més o menys.
  3. Prepareu una pasta amb l'aigua, la farina i la mel; ha de quedar una pasta lleugera, ni clara ni espessa, que vagi bé per cobrir.
  4. Enfarineu el bacallà tallat (amb una mica de farina que haureu reservat) i tot seguit passeu-lo per la pasta preparada.
  5. En una paella al foc amb l'oli no gaire calent, fregiu-lo.
  6. Serviu immediatament després de treure'l del foc.
1