diumenge, 2 de març del 2008

Fesols rojos amb xorís

Fesols rojos amb xorís

la recepta està treta una mica d'asegons la recepta del "Sabors"

Pasta

150 gr de farina
75 gr de mantega o margarina
250 ml d'aigua
4 ous batuts
2 culleretes de sucre de vainilla
un pessic de sal

Salsa de xocolata

200 gr de xocolata
200 ml de crema de llet

Farcit

500 ml de gelat de vainilla

Preparació

Greixar lleugerament la safata del forn.
Preparar la farina ben fina en un bol.
Posar la mantega, l'aigua, sal i sucre en una cassola.
Posar-ho a bullir lleugerament, i afegir tota la farina de cop.
Remenar-ho fins formar una pasta que deixi els costats de la cassola nets.
Deixar-ho refredar una mica
Barreja i deixa que es refredi.

Cocció

Posar-ho al forn a 220 graus durant 20 minuts fins que estiguin ben seques i cruixents








* tal com ho entén l'Oriol