Pollastre en olla romana
L'olla romana, és una olla de fang, amb tapa que cal submergir en aigua abans de posar al forn. Existeix un fabricat que la distribueix Römertopf.
Per a 5 o 6 persones
Ingredients
1,5 kg aprox. de pollastre (un pollastre sencer net)
0,5 kg de patates
100 gr. de ceba
3 alls
100 gr. de tomaca
100 ml de vi blanc
pebre
un pessic de sal
Preparació
Poseu l'olla en remull 10 a 15 min. La traieu de l'aigua i poseu oli, el pollastre, la tomaca a trossos, les patates, els alls, la ceba, sal, pebre i el vi.
Cocció
Al forn, 200º i unes dues hores.
Presentació
Serviu-ho en plats amb il·lusió.
Vacaciones, descanso
-
Calor, agobio, prisas..., todo eso desaparece en cuanto empezamos el
primer minuto de nuestras vacaciones, aunque a decir verdad según el tipo
de “descans...
Fa 3 setmanes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada