Ingredients
- 2500 g de cuixes de pollastre
- una ceba (200 g )
- 200 g de tomata
- 400 g de patates
- 200 g de pastanaga
- 500 ml de vi negre
- 3 fulles de llorer
- 200 g d'olives trencades
- sal i pebre
Comentaris
El temps de cocció depèn del fet que us agradi el pollastre. Un plat deliciós amb gust de la terra. En una base molt similar es poden preparar uns peus de porc.
Preparació
En una cassola de fang, i fregiu el pollastre, i el separeu.
Sofregiu la ceba, hi aneu incorporant poc a poc la tomata, el llorer, la pastanaga, la patata.
Hi afegiu el pollastre, el vi i salipebreu a gust.
Sofregiu la ceba, hi aneu incorporant poc a poc la tomata, el llorer, la pastanaga, la patata.
Hi afegiu el pollastre, el vi i salipebreu a gust.
Poseu-ho al forn, a 220, tapat, una hora i mitja
Després hi afegiu les olives, remeneu i un quart d'horeta més.
Immediatament es pot servir.
Immediatament es pot servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada