divendres, 28 d’octubre del 2011

ALL I OLI DE CODONY

INGREDIENTS

  1. CODONY ...80% ...PELAT I CUIT
  2. POMA ...20% ...PELAT I CUIT
  3. OLI ...200-300 gr/kgr ...D'OLIVA I DEL BO
  4. ALL ...20gr/kgr ...FRESC
  5. SAL ...MOLT POCA (AL GUST)
  6. SUCRE ...PER REDUIR L´ACIDESA (DEPÈN DE LA MADURESA DE LA PASTA)

PROCÉS

  1. BULLIR EL CODONY PELAT I SENSE COR
  2. BULLIR LA POMA QUE ES COURÀ EN MENYS TEMPS
  3. PICAR LA POLPA :XAFAR AMB FORQUILLA, AMB EL MORTER O BÉ PASSAR PEL "PASAPURÉ"
  4. AFEGIR LA SAL I EL SUCRE AL GUST
  5. PICAR ELS ALLS AL MORTER AMB INA MICA D' OLI
  6. EN UN BOL O RECIPIENT: POSEM EL CODONY, INCORPOREM L 'ALL I OLI, REMENEM (AMB CULLERA DE FUSTA) I ANEM AFEGINT L'OLI QUE HA D'ANAR LLIGANT FINS QUE TINGUEM LA TEXTURA DESITJADA
Ho podeu prendre damunt de pa torrat per matar la gana o per berenar
(tret del facebook)