
INGREDIENTS
- CODONY ...80% ...PELAT I CUIT
 - POMA ...20% ...PELAT I CUIT
 - OLI ...200-300 gr/kgr ...D'OLIVA I DEL BO
 - ALL ...20gr/kgr ...FRESC
 - SAL ...MOLT POCA (AL GUST)
 - SUCRE ...PER REDUIR L´ACIDESA (DEPÈN DE LA MADURESA DE LA PASTA)
 
PROCÉS
- BULLIR EL CODONY PELAT I SENSE COR
 - BULLIR LA POMA QUE ES COURÀ EN MENYS TEMPS
 - PICAR LA POLPA :XAFAR AMB FORQUILLA, AMB EL MORTER O BÉ PASSAR PEL "PASAPURÉ"
 - AFEGIR LA SAL I EL SUCRE AL GUST
 - PICAR ELS ALLS AL MORTER AMB INA MICA D' OLI
 - EN UN BOL O RECIPIENT: POSEM EL CODONY, INCORPOREM L 'ALL I OLI, REMENEM (AMB CULLERA DE FUSTA) I ANEM AFEGINT L'OLI QUE HA D'ANAR LLIGANT FINS QUE TINGUEM LA TEXTURA DESITJADA
 
Ho podeu prendre damunt de pa torrat per matar la gana o per berenar
(tret del facebook)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada