
INGREDIENTS
- CODONY ...80% ...PELAT I CUIT
- POMA ...20% ...PELAT I CUIT
- OLI ...200-300 gr/kgr ...D'OLIVA I DEL BO
- ALL ...20gr/kgr ...FRESC
- SAL ...MOLT POCA (AL GUST)
- SUCRE ...PER REDUIR L´ACIDESA (DEPÈN DE LA MADURESA DE LA PASTA)
PROCÉS
- BULLIR EL CODONY PELAT I SENSE COR
- BULLIR LA POMA QUE ES COURÀ EN MENYS TEMPS
- PICAR LA POLPA :XAFAR AMB FORQUILLA, AMB EL MORTER O BÉ PASSAR PEL "PASAPURÉ"
- AFEGIR LA SAL I EL SUCRE AL GUST
- PICAR ELS ALLS AL MORTER AMB INA MICA D' OLI
- EN UN BOL O RECIPIENT: POSEM EL CODONY, INCORPOREM L 'ALL I OLI, REMENEM (AMB CULLERA DE FUSTA) I ANEM AFEGINT L'OLI QUE HA D'ANAR LLIGANT FINS QUE TINGUEM LA TEXTURA DESITJADA
Ho podeu prendre damunt de pa torrat per matar la gana o per berenar
(tret del facebook)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada