Fesols rojos amb botifarra negra
la recepta està treta una mica d'aquí i una mica d'allà.
Per a 5 persones
Ingredients
500 gr de fesols rojos o negres
200 gr de botifarra negra
1 o 2 alls
uns granets de pebre
un pessic de sal
1,2 l d'aigua
Preparació
Deixeu els fesols en remull, com a mínim 6 hores, preferiblement 12 hores.
Escorreu els fesols i ho poseu tot a l'olla a pressió.
Cocció
Al màxim de pressió que suporti l'olla uns 30 minuts.
Presentació
Serviu-ho tal qual, o amb múltiples acompanyaments: pa, pebrots verds petits, comgombrets, etc.
Vacaciones, descanso
-
Calor, agobio, prisas..., todo eso desaparece en cuanto empezamos el
primer minuto de nuestras vacaciones, aunque a decir verdad según el tipo
de “descans...
Fa 3 setmanes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada