Ingredients
- 350 g d'arròs
- 150 g de cigrons
- 2 patates mitjanes
- 3 tomàquets mitjans
- 1 cap d'all
- Oli d'oliva
- Safrà
- Pebre vermell dolç
- Sal
- Aigua
Instruccions
Posa els cigrons en remull el dia anterior. Cou en aigua i sal i al final de la cocció pinta'ls amb el safrà. Després, s'escorre i reserva el brou de la cocció.
Pelar les patates i talla-les a rodanxes d'1 cm. De gruix aproximadament. Parteix per la meitat els tomàquets i pica un.
En una cassola rodona i plana escalfa l'oli i sofregeix el cap d'all sencera, els mitjans tomàquets i el tomàquet picat. Afegeix després les patates i una cullerada de pebre vermell, remenant tot.Afegeix l'arròs, ofegar i, a continuació, els cigrons. Finalment, mulla amb el brou calent (el doble que d'arròs i una mica més).
Cou-ho tot durant 6 o 8 minuts. Després, posa la cassola al forn que estarà pre-escalfat a 200 º, fins que l'arròs estigui al punt, uns 8 minuts.
Finalment, treu del forn i serveix-ho a la cassola sense deixar-lo reposar.
extret de: http://www.haztevegetariano.com/receta/533/arroz_al_horno
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada