Botifarra amb rovellons
la recepta no és meva, me l'han dit i potser cal corregir-la
Per a 6 persones
Ingredients
1,5 kg de botifarra grossa
0,6 kg de rovellons (naturals; si no pot ser, de llauna ben escorreguts!)
1,0 l de caldo de carn i verdures
1 ceba petita
0,150 l de vi ranci
Preparació
Talleu la botifarra en trossos, 4 a 8 cm i fregiu-los a una cassola de fang. Reserveu-los.
Talleu la ceba petita i sofregiu-la.
Afegiu els rovellons. Faran aigua i s'anirà reduint. Espereu una mica, 5 min.
Afegiu el vi ranci, i remeu. Espereu que es redueixi una mica.
Torneu a posar la botifarra a la cassola.
Afegiu el caldo, espolseu-hi farigola i romaní i espereu que faci xup-xup una bona estona, al vostre gust, fins que la salsa s'hagi reduït prou.
En principi jo no hi poso sal si ja en porta el brou, però això va al gust de cadascú.
Presentació
Porteu la cassola de fang a taula.
Serviu-ho amb il·lusió.
Magdalenas de mandarina
-
Hacía tiempo que no cocinaba, bueno, horneaba magdalenas.Tengo publicados
unos bizcochitos de mandarina que llevan también la piel (vamos, enteras)
para ...
Fa 5 dies
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada