dissabte, 7 de novembre del 2009

Botifara amb rovellons

Botifarra amb rovellons

la recepta no és meva, me l'han dit i potser cal corregir-la
Per a 6 persones

Ingredients

1,5 kg de botifarra grossa
0,6 kg de rovellons (naturals; si no pot ser, de llauna ben escorreguts!)
1,0 l de caldo de carn i verdures
1 ceba petita
0,150 l de vi ranci

Preparació

Talleu la botifarra en trossos, 4 a 8 cm i fregiu-los a una cassola de fang. Reserveu-los.
Talleu la ceba petita i sofregiu-la.
Afegiu els rovellons. Faran aigua i s'anirà reduint. Espereu una mica, 5 min.
Afegiu el vi ranci, i remeu. Espereu que es redueixi una mica.
Torneu a posar la botifarra a la cassola.
Afegiu el caldo, espolseu-hi farigola i romaní i espereu que faci xup-xup una bona estona, al vostre gust, fins que la salsa s'hagi reduït prou.
En principi jo no hi poso sal si ja en porta el brou, però això va al gust de cadascú.

Presentació

Porteu la cassola de fang a taula.
Serviu-ho amb il·lusió.