Sempre hi ha un dia en que un amic o un amic d'un amic d'un amic ha anat a caçar, i regala un tros de porc senglar, cabirol, daina, cérvol, o què sé jo. Fa bona pinta, no saps quant pesa, porta os i no saps quanta carn hi ha. Però tota la família està esperant que preparis alguna cosa. Aleshores cal posar-hi imaginació-
Ingredients
3 kg carn de cabirol o de caça
1.500 gr de patateques
2 arengades
1 gra d’all gros
100 cc d’oli
150 g de botifarra blanca
150g de botifarra negra
Preparació
Primer de tot, en un bol petit dissolem el llevat i el sucre amb l’aigua tèbia. Ho deixem reposar 1/4 d’hora perquè
1 gra d’all gros
100 cc d’oli
150 g de botifarra blanca
150g de botifarra negra
Preparació
Primer de tot, en un bol petit dissolem el llevat i el sucre amb l’aigua tèbia. Ho deixem reposar 1/4 d’hora perquè
Referències
He trobat receptes a:
He trobat receptes a:
- http://lamevacuina2010.blogspot.com.es/2011/09/estofat-de-cabirol-amb-ceps.html
- http://lacuinadecalpepin.blogspot.com.es/2009/03/civet-de-cervol.html
- http://decacera.blogspot.com.es/2011/09/estofat-de-cabirol-amb-cepsestofado-de.html
Caça
Els que no hi tenim costum ens equivoquem molt amb els animals de caça:
Els que no hi tenim costum ens equivoquem molt amb els animals de caça:
- http://www.gustperlacuina.com/2007/07/les-carns.html
- L'isard o camussa (Rupicapra rupicapra)
- El cabirol ( Capreolus capreolus)
- Cérvol comú, Cervus elaphus
- Daina, Dama dama
- cabra salvatge ibèrica (Capra pyrenaica)
1 comentari:
En el cas de daina i cérvol, les dos imatges són daines.
El cérvol no té taques i té les banyes diferents
Publica un comentari a l'entrada